Recikliraj Očala | Pismo guvernerja distrikta Lions Klubov
Preverite lokacije, kjer lahko oddate svoja rabljena očala tukaj.

Pismo guvernerja distrikta Lions Klubov

April 3, 2017

Drage predsednice in predsedniki ter tajnice in tajniki Lions klubov,

drage članice in člani kabineta, dragi PDG,

s tem dopisom vas obveščam, da se pričenja ena od naših skupnih vsakoletnih akcij „Zbiranje starih očal“. Organizira ga Lions klub Trnovski zvon v sodelovanju z Hoferjem in z veliko podporo mene kot guvernerja Zveze Lions klubov Slovenija.

Projekt zbiranja starih očal je globalni Lions projekt, ki omogoča slabovidnim ljudem iz revnejših območij sveta, ki si sami ne morejo kupiti očal, da s humanitarno donacijo starih očal in z usposodobitvijo le teh, zopet vidijo in si tako izboljšajo kakovost življenja vsaj na tem področju. Skrb za slepe in slabovidne je rdeča nit lionizma.

Pozivam vas, da se članice in člani v klubih organizirate in se tudi letos aktivno udeležite te plemenite akcije in v svojem okolju zberete čimveč starih očal. Očala se bodo sprejemala v trgovinah Hofer po vsej državi in sicer od 30. marca do 7. maja 2017.

Vodja akcije Zbiranja starih očal in prejemnik fotografij ambasadorjev:
Damijan Nacevski, email: damijan.nacevski@agencija-odmev.si, tel. 031-404-040 Informacije glede morebitnega prevzema očal, katera ne bodo zbrana v Hofer škatlah:

Gorazd Šalamon, email: 369gss@gmail.com, tel. 031-396-484

Pozivam vas tudi, da poiščete znane ljudi, podpornike in ambasadorje projekta, ki bi bili pripravljeni zbrati očala, se fotografirati in poslati fotografijo Damjanu v objavo.
Z odličnim spoštovanjem,
Gregor Pajić

guverner

Dopis v originalu tukaj (PDF):