Recikliraj Očala | Konvecija ob 100 letnici Lionizma
Preverite lokacije, kjer lahko oddate svoja rabljena očala tukaj.

Konvecija ob 100 letnici Lionizma

June 8, 2017

NA KONVENCIJI PODELILI ZAHVALE IN PRIZNANJA – 100 LET LIONIZMA – PRVI SKUPNI ZBOR LIONS IN LEO ČLANOV

(Ljubljana, 8.6.2017) Konec maja smo imeli v Ljubljani v Cankarjevem domu prvi skupen zbor Lions in Leo članov, ki ga je vodil prejšnji guverner Boris Žnidarič. V klubu Cankarjevega doma je guverner Gregor Pajič predstavil zelo uspešno in aktivno dobrodelno leto. Izpolnil je vse cilje, ki si jih je zadal ob začetku leta in je tudi prvi guverner, ki je obiskal vseh 56 Lions klubov. Podelil je zahvale in priznanja najbolj zaslužnim lionsem.

V okviru tradicionalnih lionističnih akcij pomoči slepim in slabovidnim je guverner slovenskih Lionsov Gregor Pajić zahvalo podelil družbi Hofer Slovenija za partnerski odnos pri sedaj že tradicionalni vseslovenski akciji zbiranja rabljenih očal, ki je letos potekala že petič. Ob predaji zahvale je povedal:” Rdeča nit lionizma v prvih 100 letih je pomoč slepim in slabovidnim, zato je izjemnega pomena izvajanje projekta zbiranja rabljenih očal, ki ga vsako leto izvaja Lions klub Ljubljana Trnovski zvon v sodelovanju s podjetjem Hofer, saj tako prostovoljno pomagamo slabovidnim. Pomembno je, da se podjetju Hofer ob praznovanju 100-letnice lionizma za vse aktivnosti pri tem projektu zahvalimo.”

Ker pri Hoferju podpirajo različna društva in organizacije na načine, ki jim najbolj koristijo, s ponosom sprejemajo podeljeno zahvalo: “Veseli smo, da naša dejanja pomagajo družbi. Zavedamo se, da vsak od nas lahko svet spremeni na bolje, zato v okviru naše iniciative Danes za jutri nenehno iščemo priložnosti, kako s skupnimi močmi doseči več,” pravijo pri Hoferju, kjer že peto leto zapored ponosno podpirajo vseslovensko akcijo zbiranja rabljenih očal.

Slovesnosti ob praznovanju 100-obletnice so se udeležili tudi številni tuji gosti: mednarodna direktorica Elisabeth Haderer, Lionsi iz Hrvaške, Makedonije, Srbije, Črne Gore in mnogi drugi.

 

# # #

Dodatne informacije:

Ana Hribar